adiputra.org

Wasiat hidup… kursus Induksi…

Fulamak… letih aku hari ni… ye laa.. bila nak gi kursus.. bila nak cuti.. bila nak balik.. bila nak makan.. ada je keje yg datang mendadak… aku ni pulak jenis takleh tunggu… kena settle dulu baru nak rilex.. so.. proceed je laa…

semalam cadang nak buat senarai tugas untuk hantar kpd s/u big boss hari ni.. tapi kul 10 aku dah terlelap sampai subuh… pastu cadang nak buat kat opis plak… tapi takleh lerrr.. laaaaaaagi banyak keje aku kena settle before gi kursus ni… ape pun… dengan kelam kabut dan serabutnya aku hari ni… kul 12 lebih.. baru settle.. dokumen pembayaran projek dan siap dan serahkan kepada staf kewangan… nasib baik aku terima dah minit meeting tender board… terus aku photocopy dan lengkapkan dalam dokumen serta hantar.. pasni.. biar dorang je la settle.. aku nak rilex kat kursus plak.. pastu pasal agreement… aku ingat nak serahkan kan partner aku… tapi tak tau mana dia pegi… kejap ada.. kejap takde.. cam biskut lak.. tapi dia ada pesan kat aku dia nak keluar.. takpe laa..

huhh.. sekarang ni la baru aku rasa rilex sket.. semua mende pesanan wasiat dah aku buat… dan emel kat semua staf… ye laa.. kalau ada masalah network.. server.. lotus notes data…. sistem… IT dan bla bla blaaa… aku dah siapkan referrence… tapi aku pun bukan takde kat opis sepanjang minggu kursus ni.. aku datang pun.. maybe hari minggu… petang lepas kursus.. kena gak jenguk.. coz projek jalan wooooo… fasa kedua dah start… aku akan involve masa fasa kedua nanti lepas kursus.. especially on portal…

so.. 13hb. Oktober 2003… bermula la episod kursus induksi…. mudah²an.. aku dapat lalui dengan baik… pastu ada exam lagi… kalau aku dah pass… baru la dapat confirm keje aku lam area government ni… insyaAllah… amin….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *