adiputra.org

Tender aku dah lulus..!!

Hari ni aku dapat laporan dari bahagian perolehan… tender aku dah diluluskan… aku rasa macam tak caya je walaupun aku yakin… sebuah company bumi yg dapat… dorang minta aku hantar feedback… aku dah serahkan pada 3rd boss aku untuk dia semak… well.. tunggu je laaa.. abih la aku pasni… kena handle on-site ngan out-site… anyway ok la.. penantian telah berakhir… aku terus musnahkan segala paperwork, artwork, work² yg berkaitan dengan tender ni… dekat 3 plastik besar diperlukan untuk isi semua dokumen yg dah hancur tu… seronok tengok… banyak gak hasil keje yg aku buat selama ni… anyway terpaksa dimusnahkan sebab ada banyak rahsia dan benda yg tak sepatutnya dibiar camtu.. sebab rahsia tu aku yg pegang… kalau jadi ape² besok… aku gak yg kena… so… no big deals… destroy it..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *