adiputra.org

Settle urusan peribadi…

Hari ni patutnya aku kena backup database… tapi cemana ntah… sebab plan aku hari ni nak update lagi homie… terlupa terus… lagipun kul 10 pagi aku gi bank… isteri aku nak amik new ‘credit card’ ganti card dia yg dah abis tempoh…aku pun ape lagi… terus gi bank lain laa.. bayar duit rumah.. duit kereta.. kasi settle semua senang nanti… pehtu terus lunch.. aku balik opis kul 12.00… isi borang cukai pendapatan lak… bila nak hantar tak tau laa… huh… sampai nak masuk waktu solat jumaat.. terus aku lupa… petang tu plak kul 3.. ada meeting pengurusan.. aku kena sediakan sedikit kertas cadangan item yg nak kena beli untuk jabatan aku… (padahal untuk kegunaan aku je…) tapi mesti ada dan penting punye.. untuk kemudahan semua gak… cadang je laaa…. mana la tau dorang terima… tapi for sure.. dorang terima.. tq.. tq…petang ada student yg datang jumpa aku untuk urusan rumah sewa… pak mentua minta aku bantu uruskan… sampai kul 5.30 baru aku balik bila dah settle diskas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *