adiputra.org

Server baru dah sampai…

Wadus… hari ni penat tul.. kelam kabut lagik…

dari pagi sampai petang ada bengkel fasa kedua untuk sistem baru tempat aku… anyway.. aku terpaksa skip beberapa modul coz server dah sampai dan nak masukkan lam department IT…

tapi sayangnya.. ruang takde untuk letak mende tu.. especially rack dia yg besor… so.. terpaksa punggah semua barangan server masuk lam stor.. aku rasa ada lam 25 kotak semuanya termasuk alatan, aksesori, dokumen, cd dsb… penat gak ngangkut coz takde orang nak nolong…

sempat gak aku check status emel student kat sini untuk graduate student.. alamak.. continuous student lom buat daaa.. iskk.. kena contact lagi beberapa officer nak mention pasal ni… pengarah pun aku kena contact gak nak kasitau ruang server tak cukup untuk server tempat aku… iskk..

balik opis tengahari photostat beberapa dokumen… kebetulan project manager vendor ada.. aku minta signature.. then sambung bengkel… petang tu balik opis… aku photostat… simpan dulu.. esok ada meeting pagi… petang buleh aku siapkan dan submit ke department kewangan…

my partner act very well today.. tq to him.. kalau tak mati aku hari ni.. keje update multimedia dedua 2nd boss cari aku.. tapi dia gantikan… fuhhh… lega…. err.. bengkel akan bersambung lusa…

esok.. bz lagi…. mmm….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *