adiputra.org

Selepas bercuti panjang…

Kenapa ye..??? asal lepas cuti panjang je… semua keadaan jadi slow… mood slow.. semangat slow… motivasi slow.. bawak kete slow.. naik tangga slow… pc pun rasa cam slow.. slow rock….. hehehhh…

hari ni.. aku banyak buat keje sendiri… jenguk gak big boss… dia ada hari ni.. senyum je… lapang rasa hati aku… tu sure senang hati tu.. walaupun dalam hati dia hanya Allah s.w.t. yg tahu… ye la kan.. bukan senang nak senang memikul tanggungjawab sebagai ketua ni.. aku tau banyak dia pendam masalah dan beban kerja.. ape pun.. aku pun sama… kita semua sama… heehhhh…

selepas mendapati big boss dan 3rd boss buat keje sendiri… dan takde sebut nama aku pagi tadi…. aku ingat nak settle bil dan payment… memula aku gi bank.. bayar duit kereta… bayar duit rumah… bil api aku guna online je.. eksyen ler tu.. kekekeehhh…

errr… lepas tu.. baru aku teringat…

1) sudahkah anda menghantar borang LHDN..?? sudah…

2) sudahkah anda menghantar borang pengisytiharan harta..?? sudah… tapi kena buat balik.. big boss suruh betulkan dokumen…

3) sudahkah anda baharui lesen memandu..?? sudah.. 3 tahun tu.. RM32 setahun…

apa lagi..?? ntah laaa…

well.. tengah nak gi kacau pak Abu kat meja dia tadi.. aku terpandang notis board… hari jumaat nih.. ada lawan bowling.. ini untuk kelab department aku.. kekeekehhh… tak kusangka nama aku disenaraikan jugak… macam la aku terer main… dalam lebih kurang 10 game yg penah aku main… 1 game je yg penah cecah 100 lebih.. hari tu ingat nak belajar cara baling… tapi asyik tak sempat je.. buang karan tul… semangat kejap je.. tapi tu laa….. member yg ada pun.. semua yg bukan kaki spinner, semua strainer… tu yg aku baling cam ntah apa² tu.. well.. semangat kesukanan… no problem… this Friday buleh rock lagik… hehehehh…

alamak.. dah lebih 4.30.. nak balik awal ler hari ni…. nak gi amik anak lagik… amik wife… pastu amik anak lagi… fuhhhh..!!

hari ni… hujan pun turun gak… agaknya meraikan kepiluan dalam melalui hari pertama lepas cuti panjang… aisehhh…!!!! best tul kalau lepak kat umah time gini… kekekekeeehhh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *