adiputra.org

Sakit kepala.. Pening kepala…

Hari ni… ahakss… aku sakit kepala bila bangun pagi… taktau kenapa… tetiba jeh.. kebetulan plak hari ni anak aku yg kedua ada appointment kat klinik untuk monthly checkup… so.. aku call opis.. inform datang lambat sket… sebab nak gi klinik…

ape pun.. aku sampai opis sebelum kul 11.. 3 jam lambat tuh.. big boss dah cari aku dah.. sebab nak tanya samada dokumen yg aku hantar ke department kewangan tu dah diskas ngan 2nd boss lom… aku cakap laaa.. diskas pasal dokumen tu belom.. tapi diskas pasal propose tu dah.. alemak.. jangan la dia recheck ngan 2nd boss.. abis aku… lagipun perkara ni untuk tindakan aku sebagai project manager… aku kira akan present masa steering committee je… well… big boss nak suruh aku jumpa jugak ke ngan pengerusi steering committee tu… (2nd boss)… alemakkk…

lebih kurang kul 12.. big boss datang lagi bilik aku… kali ni dia tanya pasal maklumat lam website yg takde… aku kata semua officer takde bagi update info… yg ada tu la yg latest.. tapi dia kata ada mende baru yg aku lom masukkan.. dan ada maklumat lama yg dah aku buang… aaa sudah… bila aku recall balik.. ooooo… bulan lepas ada 3rd boss aku suruh buang semua tu.. tinggal rules baru jeh.. tapi… silap aku ke..? takkan aku nak check semua ada ke takde.. or yg mana patut buang yg mana patut simpan… mana ada masa beb..!! tak sempat dah nak concentrate on web… tapi sebab nak jaga hati boss.. aku terus buat laaa… link kan balik lam web… heheehehehhhh…. dengan tambahan beberapa info yg dia suruh aku minta ngan officer unit scholarship…

tengahari.. aku lunch ngan wife aku… then singgah bank bayar duit kete… duit rumah dan kad kredit lom sempat… so aku balik opis… buat keje yg mana patut… pastu ada beberapa officer from department lain call pasal bowling competition…. aku dah ambil size baju dan senarai nama pemain dari group dorang dah… dan group aku pun dah kira bersemangat balik… 3 group dah sekarang ni… jadik laa….

well.. hari ni kena stay lagi la nampak gayanya… nak siapkan beberapa perkara coz tadi pun datang lambat…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *