adiputra.org

Sabtu terakhir di dunia… iskk.. iskkk…

Hari ini… ialah hari yang bersejarah dalam dunia… sebab.. hari ini ialah hari SABTU yang terakhir di mana staf kerajaan akan bekerja… selepas ini tiada lagi sabtu.. kalau ada pun.. overtime…!! java time..!! rocking time..!! hehehe… dengan harapan… bila dah sabtu dan ahad cuti… aku ada lebih masa dengan keluarga… dan kalau datang nak buat kerja pun.. untuk yang tak dapat disiapkan pada 5 hari bekerja.. ini baru betul… kalau ada 6 hari bekerja.. tak siap kena guna hari ahad untuk overtime.. of course la masa dengan anak isteri terganggu… cemana pun.. terima kasih kepada kerajaan kita.. syukur kepada Allah S.W.T. yang menjadikannya segala di dunia dan akhirat ini kenyataan… Alhamdulillah…

apa yang aku buat di hari terakhir ni..?? 3 perkara saja.. aku menulis laporan kursus yang aku hadiri… dan tambah sikit dalam blog ni… kemudian update web untuk info registration minggu depan.. tak siap lagi.. esok kena datang OT… sebab team aku belum update lagi info dan design guide sistem portal… aku cuma finalize dan upload dalam server je… akhir sekali…. design page untuk list pelajar yang grad untuk konvokesyen julai nanti… mmmm…. pun belum siap juga.. sebab data tak lengkap… masih menunggu lagi senarai dari unit exam dan rekod pelajar… mana ni..?? alamak… kena settle esok juga ke…?

takpe laa… tunggu la cemana pun…. ape pun…

SELAMAT TINGGAL SABTU UNTUK HARI YANG RASMI…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *