adiputra.org

Projek dengan Astro…

Hari ni… aku berkesempatan berjumpa dengan seorang rakan dari Astro yang banyak menerbitkan drama, telefilem dan dokumentari… ini pun selepas beberapa kali wife aku dok pujuk dan paksa dalam masa yang sama… hehehee… tapi tu laa.. jumpa pun tak lama lebih kurang sejam je sebab dia pun busy… so far ok laa.. sebab banyak maklumat aku dapat…. lagipun sekarang ni aku dah masuk ‘line’ produksi… jadi dia minta aku hantar proposal… samada nak buat dokumentari atau drama… tak pun animasi… aku dapat idea juga untuk gabungkan keduanya… insyaAllah… next week aku ke KB, aku akan bincang dengan team Artmedia Production… sambil tu ada beberapa projek juga di sana kena uruskan… harap semuanya berjalan lancar… amiiinnn…

Fikir punya fikir… projek dengan Astro ni ok juga berbanding RTM atau TV3… kenapa…?? syhhhhhhhh…!! *tutttt..*

Oraittt… ARTM..!!  lepas ni kita mengganas di Astro…!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *