Perjalanan balik…

aku sampai ke rumah kat bandar baru bangi dari kg. pada pukul 12 lebih.. lepas berkemas kul 3 baru tido… kul 6.30 dah bangun… bersiap dan breakfast… punya la ngantuk tapi kena gi opis awal… pehtu teringat plak jalan sure tak jem sebab ramai lagi orang cuti.. so.. aku layan la VCD movie satu round… cite ‘HeartSeeker’… Gary Daniels ngan Keith Cooke… dua martial arts yg aku minati… sebenarnya sekarang baru ada masa nak tengok CD.. bila dok sensorang… kalau tak.. tak hingat… ape pun banyak gak CD aku beli last week.. 5-6 cerita… well.. tengok jam dah kul 8… alamak… terus bergegas siap untuk ke opis… 8.30 baru sampai… ehehee.. aku senyum je sensorang… semua orang heran tengok aku cam tak betul… ye la.. ngantuk lagik…

lerr.. server problem plak dah.. ni sure pasal tukar switch baru minggu lepas tak settle lagi… nasib baik aku dah balik 30hb ari tu.. 31hb.. kecoh opismate aku cari aku… tu laa.. aku suruh cari partner untuk join aku tak nak… kekekee.. sian dorang… boss sure marah coz sistem tak jalan… mmm… jap lagi nak gi ngadap boss plak.. adeh… nak kena marah ke aaa…? aaahhh…!! aku tengah weng lagi ni pandai la aku kaver… tengok le nanti…

1 comment on “Perjalanan balik…Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *