adiputra.org

Perancangan Masa Depan…

Mmmmmmm…. sejak kebelakangan ini banyak kerja part time aku buat…. dan dalam pada itu… kenal dengan ramai geng bisnes… so… aku pun dah dapat punca dan asas untuk aku berbisnes… selain tu ada backup plan dan bla bla blaaa… semua ni aku jadikan projek untuk masa depan aku… amiiiinnnn….
bersempena dengan projek ini.. banyak kerja yang mungkin orang ramai akan anggap aku ni gila atau merugikan… tapi aku dah positif sekarang… aku dah fikir semasak-masaknya tentang arah tujuan hidup aku…

blue pil or red pil..? rasa macam cerita the matrix je… apapun.. masa akan menentukan segalanya… aku sedar selama ini aku bekerja dalam keadaan ‘play safe’… aku nak berhijrah kepada ‘risk taker’…
semoga Allah S.W.T. menjaga dan memandu aku ke jalan kejayaan dan jalan yang benar… amiiinnn…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *