Penat…

Pergghh…!! penaaaattttt… dari pagi sampai petang… asik dok ngadap dokumen tender je… naik lenguh tangan dan pedih mata aku coz kena ‘tick’ kat form tabular data yg kecik tuh ngan pen…. banyak pulak tuh… macam main tic tac toe plak rasanye… esok nak finalize lam meeting teknikal dah… alhamdulillah… semua bahan dah siap di photostat… tunggu je la esok ape komen jawatankuasa… harubiru aku kalau banyak yg tak lengkap… dah sebulan lebih dok buat… ni pun dah 2-3 hari asyik balik lewat je nih.. ye la rumah takde sape… hehehh..sesekali.. teringat gak kat anak isteri yg jauh di mata kat kg nun…. alamak cuti lom apply lagik…!! *jap*mmmm… aku rasa lepas solat maghrib nanti… aku nak gi makan, cuci keta kat pam stesen (dah jadik cam kembara kontraktor binaan dah…)… then balik la kot..? badan dah penat… mata pun dah lalok…

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz……..!

0 comments on “Penat…Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *