adiputra.org

November Yang Sibuk…

Hari ini dah masuk Disember 2007… syukurlah sebab aku baru saja boleh melepakkan diri dan rehat sepuasnya… bulan lepas memang banyak perkara aku kena buat… design, shooting dan memerah otak untuk storyboard… dan ada juga 2-3 perkara yang baru lepas fasa pertama… fasa kedua dan seterusnya selepas ini… walaupun aku sekarang ni dah tak boleh ikut plan dalam bekerja… tapi bila ada masa yang terluang tu memang aku sangat menghargai… ye lah… ingat bila dah main dengan bisnes ni kita akan berdisiplin tapi lain pulak halnya.. sebab masalah dan dugaan selalu saja datang bertimpa┬▓…┬ábagaimanapun aku bersyukur sebab di kiri kanan aku masih ada orang kuat yang sentiasa bersedia membantu… bonus tu… kalau aku sorang mau pengsan woooo…. takpelah… jadi Disember ni… lagi seminggu aku akan sibuk balik… masa ni la nak bawa family jalan┬▓ atau rehat kat resort… bila..?? bilaaa…?? ntah…. tengok laaa….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *