Minggu depan kena sambung meeting lagiiii….!!!!!

Oracle, Lotus Domino, PHP, Cold Fusion, ASP…. ini la antara ayat yg aku jumpa dari tengahari sampai sekarang nih… jenuh aku nak baca dah… rasa cam nak balik je… kang balik kang.. takde mende plak nak buat…tapi takpe laa… banyak gak preparation dan idea baru aku dah dapat untuk bagi kat dorang untuk next meeting… alamak… mmm… kena bawak balik notebook la camni… buleh buat kat umah sambil dok buat apa yg patut… sejak balik dari kg ni… baju pun dah berlonggok dah kat bakul tak terbasuh nun… padahal mesin basuh ada… oto lagik… makan minum plak tak terurus… ape nak jadi daaa ngan aku nih… teringat plak masa zaman muda dan bujang dulu… hehehehee…

alamakkk… minit mesyuarat hancus wooo…. aku lupa nak catit ape yg dorang dok borak lam meeting tadik… kena buat ringkasan je laa kalau camni… no problemo…

hmmmm… petang tadi kerani pentadbiran datang jumpa aku… tanya aku nak gi bercuti tak…? semua sponsored by department… aku pun ape lagik… musti la nak… dia kata kat PD… hekeleh… aku ingat kat New Zealand ke? tak pun Ostolia nun… tapi yg buat aku boring… rupenye bukannya aku sorang je.. semua staf kena pegi… RETREAT daaaa… chaitsss..!! tahun lepas terkebil² aku sorang coz takde team nak present… ye la dah aku sorang je yg incharge IT kat sini… dorang takpe laaa ada team masing²… bahagian rekod, bahagian exam, bahagian kewangan, bahagian tesis, bahagian intake dsb… tapi… ye la.. nak gi sorang kang tinggal plak anak isteri aku kat umah… tak best laa.. nak bawak dorang pulak… sure isteri aku tanak dah.. dulu ngamuk dia coz masa retreat tahun lepas aku ada kat bilik pun dekat jam 12.00 malam… dan dah keluar kul 7.00 pagi coz penuh ngan aktiviti… 3 hari berturut² plak tu… hehehehee.. sian dia boring lam bilik ngan baby… sekarang sorang baby dah besar dan lasak… sorang baby lagi plak takleh kena tinggal… kena hempap dek akak dia plak… mmm… kena pikir jauh gak ni… takyah gi la kalau gini… penin pala…

alamakkk… badan aku rasa panas pulak dah… nak demam lagi ke..?? ishhhh…

0 comments on “Minggu depan kena sambung meeting lagiiii….!!!!!Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *