adiputra.org

Meeting pagi dan petang pulak…

Pagi… seperti biasa… sedang aku asyik reply dan support beberapa data yang diperlukan oleh staf… salah seorang officer aku datang… ajak aku join meeting majlis ikrar pelajar… officer IT aku tak dapat dihubungi.. mana pegi ntah laa… lepas 1/2 jam berlalu baru aku masuk meeting… rupanya lom start lagi… nasib baik aku terus settle semua kerja dulu sebelum tu.. coz dalam bilik meeting.. suasana hening.. relax… dan akhirnya.. aku ditugaskan untuk prepare info multimedia dan jadi cameraman again….!! waduss.. kali ni aku kena handle Nikon D70… SLR woooo… naya… nampak gayanya.. minggu depan.. dalam satu minggu tu aku kena study bagaimana nak handle kamera ni… fuuhhh… mencabar minda dan tenaga betul…

petang selepas solat Jumaat.. aku ke admin building…. meeting lagi pasal integration dengan sistem ilmu… aku harap semua berjalan lancar.. diskusi semalam pun dah nampak tanda² penyelesaian… dan lepas meeting ni… aku akan ke data center… untuk configure syslog dalam server… nak check firewall punya status… mende ni rupanya disable… kena enable dulu.. ape pun.. aku akan dapat bantuan dari team technical vendor… mmmmm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *