adiputra.org

Meeting… Discussion…

Aku sampai je kat opis… terus aku serbu pc aku.. network dah ok… aku terus godek & query data yang diperlukan untuk mapping dengan database sistem lain… disebabkan nak cepat… aku cuma query data yang sepatutnya dikongsi je… keseluruhan table data tu aku tak query… cemana pun.. aku blank.. mana satu yang patut dan tak patut aku hantar… aku dah lupa dalam kekalutan ini… tanpa berlengah.. aku terus call staf yang conduct meeting ni… semua takde.. dah pergi ke..? aikk… meeting 9 pagi… kul 8.20 dah takde kat opis..? awal nye… ape pun aku terus tinggalkan pesan kat staf yang bukan IT.. bagitau mereka kot ternampak team IT sana… bagitau aku lewat sikit.. semalam tak sempat nak sediakan mapping info ni sebab network tak stabil… aku terus buat.. buat dan buat… check dan buat… pukul 9.30 officer IT core project call… dia tanya aku datang ke tak..? aku datang…!!!! tapi masa call tu sempat aku tanya.. apa benda yang nak dibawa..? mereka kata meta data… tak payah print out.. oooooooooooooooooooooooooo… senang lagi la camtu kerja aku… terus aku print metadata.. dan chow….

pertengahan jalan dari department aku nak ke data center…. jem… student dah masuk… biasa laaaa… sabor.. sabor… hampir 1/2 jam baru aku sampai ke data center… terus serbu bilik meeting… bla bla blaaaa…. sejam lebih je dah berakhir… aku kena sediakan lagi beberapa metadata… terus chow… tapi aku pergi bank dulu untuk selesaikan hal sendiri… sampai tengahari…

petang… banyak terima report dan kerja yang tak dapat diselesaikan oleh staf department dan staf luar.. termasuk student… so.. sepetang aku terus settlekan tanpa berfikir panjang… takleh nak fikir dahhh… kang esok lusa makin sibuk.. naya aku… terus buat… dan buat… sampai settle… lega hati aku… beresssss…!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *