adiputra.org

Masa pening kerana kita pening…

Lotus Notes punya program hari ni aku taktau la ape masalah… aku sampai tepat kul 8.00 pagi… tapi lam sistem tulih 12.40 pagi… demam kot punch in system nih.. hehehe…lepas je aku punch… aku amik dua dokumen tender dari vendor yg tertinggi… untuk hantar ke IT department.. sebab semalam s/u pengarah call suruh aku hantar pagi ni… so.. aku pun keluar la untuk hantar.. pastu terus gi breakfast ngan wife aku… then balik opis… so far masa ni takde keje sangat.. kul 11 ada small discussion antara aku… IB team dan outsource programmer aku… ada sesuatu perubahan lam database field perlu dibuat… tgh hari nanti nak gi melawat rumah sewa plak… sebab dorang (penyewa) nak pindah barang hari ni…. aku pun dah lama tak tengok rumah pak mentua aku nih.. hehehee…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *