adiputra.org

Lembaran Baru 2011

Alhamdulillah… Dengan nama Allah SWT yang Maha Pemurah dan Maha Pengasih… aku bersyukur kepadaMu kerana pada tahun 2011 ini lembaran baru telah bermula dengan baik… terima kasih ya Allah kerana rezeki yang Engkau kurniakan kepada aku dan keluarga aku pada tahun ini.. setelah melalui kehidupan yang penuh berliku pada 2010… berkat kesabaran dan usaha berterusan pada tahun ini aku dan keluarga telah mendapat pengurniaan rezeki yang melimpah ruah.. syukur..

Maka.. aku akan menggunakan segala peluang dan ruang yang ada untuk bekerja keras bagi memajukan kehidupan aku dan keluarga… aku kini juga telah menemui beberapa rakan-rakan seperjuangan yang telah lama menghilang dan Alhamdulillah jua… mereka dalam lembaran yang terbaik juga pada tahun ini… 2011 adalah peringkat development dalam kerjaya aku untuk Adi Karya Sdn Bhd… setelah Orenj Media House & Artmedia Production mencapai kemuncak kejayaan…

Ya Allah… lindungilah dan peliharalah aku dan keluargaku dari segala perbuatan khianat manusia dan makhluk-makhlukMu yang berhasad dan berjiwa kotor… berikanlah cahaya dan petunjuk yang lebih merdeka kepadaku… semoga kejayaan ini akan berterusan untuk membantu saudara maraku dan juga mereka-mereka yang lebih memerlukan… Amiiiinnn….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *