adiputra.org

Last minute punya kerja…

Pagi ini.. ada taklimat khas mengenai majlis ikrar student baru esok.. so.. aku kena jadik jurugambar plak dah… rock la aku esok coz bebas gi sana sini.. 

pehtu.. lebih kurang kul 10 lebih.. aku kena design backdrop or song lyric… dan ikrar punya wording… kasi touch up sket ngan background… then aku kasi kat partner aku coz dia akan masukkan mende tu lam slide…

tengahari… makan ngan wife… pastu solat jumaat.. then balik opis.. singgah amik dokumen… pastu pegi kat dewan besar… ada raptai… masa tu just koir dari international student yg nyanyi… lagu negaraku & putra gemilang… orait gak dorang… pehtu ada beberapa pembetulan slide.. alemak.. berlari aku naik opis edit gambor dan text.. sambil tu big boss suruh aku send mail lam buletin kampus plak.. dah la team server ni tak penah ada waktu petang.. cemana dorang nak update buletin tu hari ni dan pagi esok.. majlis dah start kul 9.30.. anyway aku emel jeh.. tepon memang takde orang angkat dah…

kelam kabut tul.. time aku nak balik 3rd boss minta aku cari slide yg nak present esok… dia nak recheck ngan big boss.. iskk… ingat nak balik dah.. nak cari lauk pauk sket kat pasar malam.. kena stay ler kejap nih… mmm…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *