adiputra.org

Kurang bz… masa yang dinantikan…

Fuh…!! nasib baik la aku tak bz sangat hari ni… takde problem pc… dan takde arahan dari semua level boss… (sampai lewat gak coz terbangun lambat… anak meragam lagi semalam….) so… aku just buat keje sendiri je… especially… update website department aku… yg mana aku sempat touch tu.. aku buat dulu… cuma tunggu bahan dari officer mengenai unit masing² je… bila nak bagi ni..?? bila..?? bilaaa…?? bila larut malam kot…?? huh.. ngantuk sangat hari ni… tido tak cukup… kopi ginseng pun tak sempat nak buat pagi tadi…kul 10.30… aku turun koop… nampak meehun je yg boleh digodek.. so aku beli la satu… naik je opis kat pantry aku terus makan… then sambung keje yg mana patut… kul 12… isteri aku call… ajak aku makan kat McD… sebab dia kata takde selera nak makan nasik.. aku pun sama.. so… aku suruh dia belanja.. heheehhh… … malas nak gi ATM… tunggu gaji nanti… kul 12.30 aku keluar… kat McD… cam biasa laa.. aku order set BigMac sederhana… isteri aku just order sundae ngan double cheese burger.. air kongsi… bukan ape.. selalu tak abis… lagipun berkongsi romantik sket… …

masuk opis kul 1.30… coz isteri aku kata nak jaga exam student dia kul 2.00.. kena bersiap awal…. aku solat dan lepak dulu sampai la kul 2.00.. then… staf yg pc dia aku format dan install 2-3 hari lepas… mintak tolong replace msoffice… dia nak pakai XP sebab features yg dia guna sebelum ni.. bila bukak ngan msoffice 2000 tak function… aku pun taktau program apa… rasanya excel kot..?? so.. aku uninstall mso 2000 tuh.. dan install mso XP… then tinggal… suruh dia restart lepas install tu habis nanti… kul 2.30… aku dah ngantuk… lelapkan mata lebih kurang 10 minit… bukak je mata segar sket… ape nak buat…??? aku godek je la graphic file yg aku ada kat lam pc ni…. saje je nak buat revision… pehtu.. kul 3.30… 4th boss aku ajak gi minum… buleh gak…. tengah boring dan ngantuk ni… aku teman dia…. kat luar tu aku just minum teh ais je… tak selera nak makan… lebih kurang kul 4.15 sampai opis… ada sorang staf mintak scan gambor dia… nak simpan buat backup katanya…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *