adiputra.org

Kan dah kelam kabut tu..?

Alemak… dah masuk julai dahhh… cepatnye masa bergerak…

wokeh.. cite pagi ni… aku lepak je lam bilik sampai kul 10 pagi… then vendor projek datang 4 orang… diskas ngan aku pasal projek ni laa… pastu aku call sorang² officer ikut unit masing²… sorang je takde hilang tanpa berita… dengar cite gi klinik bawak wife dia checkup.. tapi terus tak balik opis sampai petang…

tengahari before lunch… 2nd boss cari aku… risau dah aku.. heheheee… rupanya dia minta scan beberapa transcript dan surat pengesahan student yg lulus exam sem lepas… yg dah tamat… dia nak emel.. coz student tu dok jauh nun… di mana ntah… kedah kot..?

lepas tu aku ape lagi.. berlari ke kereta… gi post office.. settle bil pembentongan air… then gi maybank.. ape la nak jadi ngan aku sehari dua ni.. sampai je kat bank.. buku nota aku hilang… akaun bank rumah sewa ngan rumah wife aku ada lam tu.. hishh.. panas tul.. parking dah bayar… so aku selongkar la pouch aku.. nasib baik jumpe resit bulan lepas… bayar dulu satu akaun… then staf opis call suruh gi bangunan baru… ada orang nak buat cabling lam switch rack… nasib baik gak tu.. aku pun terus beli makanan dan minuman bungkus.. terus drive ke opis baru… sampai je sana.. aku bukak rack switch tuh… then gi solat dulu.. pastu baru aku lunch.. hehehee… kul 3 punya lunch… lepas tu aku keluar gi bank balik.. sebab kat bilik aku ada diary aku.. semua account number ada lam tu.. ape lagi.. salin lerr… alemak.. mana pegi buku kecik aku tuh..?? heran tul…. jangan hilang dah laaa… banyak short note aku lam tuh.. iskk….

kul 3.30 sampai bank… beratur lagi kat cash machine… dekat kul 4.45 settle… lega rasanya.. terus drive balik opis… so… aku siapkan gambar yg aku capture masa hari ikrar pelajar hari tu… touch up sket coz nak masuk website… as a gallery…. mmmm….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *