adiputra.org

Fast and furious…

Hari ni paling cepat masa berlalu… sampai opis before 8.. pastu aku check emel dan segalanya… kul 9 ada taklimat pasal data sistem baru.. kul 11 aku gi data center ngan dba vendor project.. ada sesuatu nak dibuat kat server database… aku plak godek server yg ada web department aku… kira buat cleaning sket.. banyak data or files yg tersimpan tak digunakan lagi..

tengahari.. lebih kurang kul 12.15… aku terus gi bank… settle duit kete dan kredit card wife aku.. pastu gi masjid for Jumaat… balik opis kul 2.30.. ni baru je lepas kumpul bahan masuk lam notebook.. kul 3.15 nanti nak gi lagi kat data center untuk sambung keje kat sana.. ada nak transfer file data dari server ke server melalui firewall… maybe aku terus buat keje kat sana kot sampai balik…? mmmm.. ape pun takde keje sangat kat opis hari ni..

chowzz…

p/s: baju panas jangan lupa… sejokkkk wooo…  brrrrbbrrrrrrr…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *