adiputra.org

Diskusi dengan 2nd boss…

Semalam big boss… pagi tadi.. aku jumpa 2nd boss yg jadik chairman projek pula… fulamak… lama jugak la aku borak ngan dia.. tapi termasuk personal punya hal…. dekat 1 jam gak la kiranya.. tapi dia yg banyak bercakap.. aku angguk dan dengar je.. sesekali je aku menyampuk..

kul 10.. aku sambung buat keje aku.. kali ni prepare untuk meeting friday… dah set dah tadi ngan 2nd boss… banyak gak mende aku kena buat.. iskk…

pastu wife aku call.. ada appoinment kat HUKM.. aiseh.. lupa plak.. terus aku gi ngan dia amik anak aku kat nursery.. dan bawak ke HUKM… check telinga… coz keluar lendir (hingus)… ini kes lama sangat selesema.. sampai hingus dah keluar ikut telinga.. memula frust gak.. tapi doktor kata.. normal la bila lama sangat selesema ni.. tapi kena amik antibiotik.. nanti rosak gegendang telinga… dekat 1 jam lebih aku kat HUKM… balik ke opis dan sampai kul 2.00….

2.30… UAT baru nak start… kali ni pasal payment.. kebetulan.. SA dari department IT pun sampai jugak 2 orang.. (akan bantu aku untuk monitor projek).. so.. aku kena layan 3 versi orang.. satu dari department IT… satu dari vendor.. satu dari team integration student account… aduih.. letih…

finally.. kul 6 lebih.. aku meeting ngan team projek… adeh.. banyak mende kena buat… kena plan balik… takpe laa… slow n steady… rock..!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *