adiputra.org

Dapat balik akaun…

Akhirnya aku dapat balik akaun ittutor aku (tq YDP)… actually… 4 hari lepas… akaun ittutor aku kena ‘hack’… takleh bukak… (bila check ip budak yg post kat aku tempohari tu menunjukkan kawasan dekat ngan tempat aku… huhh..! kenal aku kot..?) bukan tu je.. abis emel yahoo.com aku ngan website geocities aku pun kena… sebab aku pakai password sama untuk semua akaun tu… sekarang ‘dia’ dah tukar semua password… nak simpan katanya… nak buat ape aku tak tau laa… chehhh… nak recover pun takleh.. sebab maklumat yg aku masukkan dulu lam data yahoo tu… semua yg tak betul… sekali dia mintak birthday ngan postcode… abisss….. wokeh…. harap dia bagi balik aku punya mail dan web passwd…. banyak resources aku kat situ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *