Kelahiran Aida Husnina…

Hari ini… anak keduaku telah selamat dilahirkan.. Alhamdulillah.. anak perempuan… aku sebenarnya ingat dapat anak lelaki sebab tengok pattern isteriku mengandung tu lain sikit… dan tak pernah minta Doktor tengok masa buat pemeriksaan… kononnya nak bagi surprise la tu… rupanya perempuan juga… hehehee… tak kisah asalkan keduanya selamat seadanya… aku jenguk wajah baby keduaku… nak tergelak pun ada sebab tembam dan montel… macam anak cina pun ada… yelah… anak sulungku lahir tak cukup bulan (7 bulan) jadi kecil sangat… bila umur dia setahun baru tembam… tapi yang kedua ni sebab pertama kali tengok anak kita sendiri lahir normal… memang happy sangat… anak keduaku ini aku namakan Aida Husnina…

0 comments on “Kelahiran Aida Husnina…Add yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *