adiputra.org

Big boss panggil.. sebab aku mengadu…

Pagi…. aku kena panggil dek big boss.. lama aku diskas ngan dia.. lebih sejam.. ini kes emel yg aku hantar semalam… dia nak aku explain detail.. so.. semua settle… dia dah paham bebenor role aku kat department ni.. dan akan memberi sokongan sepenuhnya terhadap perancangan dan perlaksanaan projek yg akan aku buat… fuh…! lega…

UAT… modul yg aku check sehari dua ni yg ada error.. aku check balik.. termasuk modul baru hari ni… still ada error… penat aku rasa… vendor team project still workout.. bila la nak settle..

kul 11… team server datang.. aku kena bawak lagi pegi data center.. dorang setup balik firewall.. dan up balik server department aku yg sangkut lagi lotus notes tu.. kul 12 lebih bila dah ok.. aku chow ngan dorang.. balik opis… tapi sebelum tu gi lunch dulu….

petang.. ada staf from company datang bawak quotation server… so far aku dah dapat 4 company.. this week last dah.. nak hantar ke pengurusan…

UAT still rock… sampai aku boring dan balik umah… hehehh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *