adiputra.org

Bersedia untuk berkursus lagi…

fuhh…!! setelah berbulan-bulan-bulan… 2-3 hari ni baru aku dapat siapkan dan finalize aku punya web department.. konsep yg aku perkenalkan kali ni ialah konsep ‘slow rock tahap tepu’… bak kata pepatah… ‘membujur lalu melintang pukang’… yg ni for sure akan digunakan untuk portal utama department aku.. hahahahahaaaa…!!! big boss pun dah tengok.. syukurlah… time kasih bebanyak kat dia… ye laa… aku pun sedar.. tanpa keizinan dan peluang yg diberikan kepada aku untuk study dan buat keje tanpa diganggu dengan mende pelik.. aku memang takleh nak fikir or nak cari idea… ape pun.. aku rasa ini adalah web department yg ke 4 aku design sepanjang 2002 – 2004 ni.. heheheee… ntah laa.. maybe pas ni berubah lagi kot…?? tengok leerrr… heehehhhh… 2 tahun.. 4 jenis design dah keluar… buleh buat arkib ni… ape pun.. target aku seterusnya next week ialah update portal plak.. web+portal…

eerrr…. 11hb. sampai 14hb. Mei ni… aku kursus kat Guidance View, Midvalley… Fundamentals of Solaris… wadehhh… keje tengah banyak… tetiba lak kursus tu datang… kena gi jugak laa… dah register… transport pun lom tau lagi ni cemana.. nak gi sendiri ke..? or tumpang member…? iskk… wadehhh sungguh.. 15hb. ni pulak ada talk on security yg ittutorian dok cite kat forum tuh kat KL.. kalau aku larat.. boleh la pegi.. kalau tak larat… lepak rumah je laaa… iskkk…

ape pun… next week aku akan sibuk gilerr… next next week.. aku akan sibuk giler-giler… next next week week…. arrghhhh…!!!! masa semakin kritikal…. adakah sistem department aku akan beroperasi dengan jayanya pada Jun 2004…?? aku dapat rasakan.. bulan JUN ialah mende pelik pada tahun ni… dah la student akan datang register bulan jun kat kampus nih… sistem department aku plak kena beroperasi sepenuhnya bulan jun…… selain tu.. aku lahir lam bulan jun… adik aku nak kawin tak lama lagi pun bulan jun… aku register kat ittutor pun bulan jun… tarikh lahir ittutor pun bulan jun… nama timangan instructor portal aku pun Jun… aaaaa… sudahhh….

i’m ready now… let’s rock’em…. blelbalblalblablbelbelbeblelbbeelll…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *