adiputra.org

Album baru DESIRE ke-4 di pasaran…

Desire 4

Yeahhh… kepada peminat rock tanahair… dan khususnya kepada peminat² kumpulan ‘DESIRE’ yang masih setia… dapatkan album terbaru kumpulan ini ‘Puteri Saadong’ secara tempahan online di http://artm.com.my .

Promo la sikit sebab aku secara tidak langsung terlibat juga dalam pembikinan album ini… rock man…!!! rock ‘Puteri Saadong’…!!

7 thoughts on “Album baru DESIRE ke-4 di pasaran…

  1. aku ada dengar gak pasal album diaorang nih…….tp cari x dapat. mungkin pasaran terhad kut. kalau buleh aku nk tahu gak geng baru diaorg.

  2. hehehee.. kat pasaran sebelum ni ada.. tapi bila habis dan nak cetak semula.. ada masalah dengan sponsor… dorang tak benarkan atas sebab royalti dan percent.. biasalah… bisnes dengan kawan baik ni.. akhirnya jadi ‘baik’… sekarang ni kami cetak sendiri je… asal tak menyalahgunakan akta hakcipta…

  3. AKU PEMINAT SETIA KUMP DESIRE NII,MANA LAGI AKU BELEH DAPAT ALBUN DIAORG;;KAT KL ADA KER??

  4. Sekarang ni susah nak dapat album ni sebab penerbit album ada krisis dgn kumpulan Desire. Jadi masing-masing tak mahu bekerjasama dari segi persetujuan dan kebenaran menerbit dan mengedar untuk cetakan kedua… mungkin di pasaran masih ada album cetakan pertama… apa boleh buat..? zaman gawat ni macam-macam boleh jadi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *